Alle zoekresultaten

Terug naar overzicht

Facilities Engineer (Hookup)

This vacancy description is only available in Dutch.

Jobinhoud

Als Facility Engineer/Project Manager beheer en leid je projecten die betrekking hebben op het beheer van de cleanroom zoals complexe toestelinstallaties. Voor deze laatste coördineer je deze installaties van ‘toestelidee’ tot uiteindelijke oplevering van het project en dit binnen de vooropgestelde termijn en binnen budget. Je bent verantwoordelijk voor de planning en de prioriteiten. Je stuurt de onderaannemers dagelijks aan en bewaakt de Hookup installatierichtlijnen op de werkvloer.

Je bent sterk in peer to peer contacten met engineers van andere afdelingen. Je communiceert sterk, open en pro-actief over de status van de werkzaamheden, je escaleert tijdig indien noodzakelijk. Je hebt noties van en wordt beperkt ingeschakeld in het CAD tekenwerk.
Je hebt een sterke focus op planning, het kostenbeheeraspect en het op punt stellen van de Hookup installatierichtlijnen. Je waakt erover dat werkzaamheden op een verantwoorde en veilige manier gebeuren en stuurt bij indien nodig blijkt.

Binnen het departement Facilities and Infrastructure zal je ook ingeschakeld worden in projecten die in ruime zin betrekking hebben op het beheer van de cleanroom.  Je wordt binnen Hookup ingeschakeld in optimalisatie projecten gerelateerd aan contractormanagement.

Profiel

Je hebt een Master diploma industriële wetenschappen of gelijkwaardig door ervaring. Je kunt bouwen op een relevante technische ervaring. Kennis van CAD is een troef.

Je werkt pro-actief met een sterke customer focus en communiceert op een heldere en efficiënte manier, zowel binnen de organisatie als met externe partners. Je hebt ervaring met projectmanagement en leidt vlot vergaderingen. Je rapporteert helder en correct en onderscheidt vlot hoofdzaken van bijzaken. Je bent enthousiast en gedreven. Je spreekt vlot Nederlands en Engels.

Wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende job in een hoogtechnologische omgeving binnen een internationaal en multicultureel team. Dit is jouw opportuniteit om bij te dragen aan technologie die de maatschappij van morgen zal bepalen. Wij bieden jou een aantrekkelijk salaris met competitieve extra legale voordelen zoals een interessante levensverzekering, hospitalisatieverzekering, verzekering in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid en een pensioenregeling. Imec neemt de kosten van deze verzekeringen op zich. Daar bovenop krijg je maaltijdcheques, mogelijkheid tot samenaankoop en kortingen in verschillende sportclubs en winkels. Imec biedt heel wat trainingsmogelijkheden en sociale diensten aan zoals een bedrijfsrestaurant, strijkdienst, kinderdagverblijf ter plaatste en vakantie opvang. Wij streven naar minimale ecologische voetafdruk en sponsoren treinabonnementen volledig via het derdebetalerssysteem.

Locatie: België